Activiteiten

 

 Nederlandstalige Excursies Sevilla      

Als je van plan bent om onze prachtige stad te komen bezoeken en je wilt meer zien en te weten komen over Sevilla laat je dan wegwijs maken door onze gidsen Dolores, Inge of Angela. Zij vertellen meer dan alleen maar de historische vaststaande feiten. Op geheel hun persoonlijke manier vertellen zij over de boeiende  verhalen die zich hebben afgespeeld achter de prachtige gevels en smalle steegjes die de stad opsieren. Onze dames laten je zien waar je het beste een tapas of terrasje kunt pikken.  

   

Dolores is geboren en getogen in Nederland. Haar ouders zijn van Spaanse afkomst … en komen uit Sevilla. Na vele jaren in Nederland te hebben gewoond en gewerkt … hebben zij … Dolores en haar man … besloten om terug te gaan naar hun roots. Wegens drukke werkzaamheden door de weeks leid Dolores onze gasten uitsluitend in het weekend rond.

 

 

 

Angela is samen met James op huwelijksreis zonder einddatum. Door Belgie en Frankrijk zijn ze in november 2012 in Spanje aangekomen. Behalve verliefd op elkaar, zijn ze dat nu ook op Sevilla.

En: “Wat is er mooier dan mensen te laten betoveren door de schoonheid van deze parel van het zuiden ?”  Angela laat het jullie graag beleven.

 

 

Wij organiseren, in kleine groepjes tot maximaal 10-12 personen of zelfs geheel prive, een wandel of fietstocht door Sevilla.Begin de eerste dag al meteen goed en laat je wegwijs maken in Sevilla  Reserveer deze nederlandstalige excursie bij Casa-adelante. Rondleidingen naar de grootste spektakels van Sevilla behoren ook tot de mogelijkheden,  de Feria, Camino de Rocio en de Semana Santa moet je tenminste een keer in je leven hebben ervaren.

 

                                                                                        Massages

 Ik ben Laura, Nederlandse, en werk sinds 2005 als professioneel freelance massagetherapeut en trainer van     masseurs in luxe spa´s en hotels in Amsterdam en Sevilla.

Daarnaast heb ik mijn eigen massagepraktijk en masseer op diverse fincas en B&B´s waaronder Casa-Adelante in Espartinas.

Hier kun je extra van je vakantie genieten met een behandeling die lichaam en geest weer helemaal in balans brengen.

Je bent van harte welkom voor een weldadige ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu of voetreflexzonemassage. Laat je verwennen en bespreek de mogelijkheden met Casa Adelante.

                                                                                      Golfen

Voor zowel de beginnende als de geoefende golfer heeft Sevilla diverse golfbanen binnen handbereik. Golfbanen van goede kwaliteit tot de zelfs van internationale allure bekend el Real Club de golf de Sevilla. Hier werd de Copa del Mundo 2004, de open Andalucia 2009 en de open España van 2008, 2010 en 2012 gespeeld. Het klimaat maakt het mogelijk dat er bijna heel het jaar kan worden gespeeld.

Wandelen

Alleen al de stad Sevilla heeft vele verschillende wandelroutes. Bekend zijn de routes van de wijken La Macarena, Triana, Santa Cruz en het park Maria Luisa. Deze wandelroutes zijn allen uniek en verschillen in schoonheid. Ook buiten en in ons dorp bevinden zich wandelroutes, waar de hardlopers, de recreatieve en geoefende wandelaar  zijn of haar energie in kwijt kan. Omgeven door een prachtige natuur, op een glooiend parcours kan men zich naar hartenlust uitleven. Op slechts een kleine 10 minuten van onze B&B bevind zich het natuur reservaat Corredor Verde. Dit 1500 hectare grote natuurpark kan bezocht worden op eigen initiatief, onder begeleiding, te voet, per koets of te paard. 

Fietsen

Een van de populairste tijdverdrijven  van de Spanjaard is wel het fietsen. Op een sportieve manier zich voortbewegen op een Toerfiets,  Mountainbike of Wielrenfiets is voor heel veel Spanjaarden dé manier om te sporten. De vele en vele kilometers goede wegen nodigen hiertoe dan ook uit. Voor de mountainbikers zijn het juist de off-terrain paden,  die klimmend en dalend door het glooiende landschap, moeten worden afgelegd een uitdaging. Haast wekelijks  ziet men dan ook hier vaak, nationale en  internationale gezelschappen, zich uitleven op wat deze streek voor hen te bieden heeft.