Flamencovoorstelling

Flamenco uitvoering in zijn authentieke vorm.


 Het is niet helemaal duidelijk waar Flamenco uiteindelijk zijn geboorte heeft gezien. Volgens sommige waren de zigeuners de eerste die deze dansstijl introduceerden. Volgens weer andere komt deze dans oorspronkelijk zo rond het jaar 1425 uit India. 

 

 

Wel is duidelijk dat de gouden tijd van de Flamenco zich afspeelde tussen 1850 – 1910 in Andalucia met als de meest belangrijkste stad Sevilla. In die jaren ontstonden de Flamenco-clubs, ook wel genoemd Café Cantantes.

 

 Er valt veel te vertellen over deze prachtige kunstvorm. Er zijn vele theaters te vinden in Sevilla waarin voorstellingen worden gegeven maar in slechts enkele de enige echte authentieke-Flamenco. Casa adelante kan jullie helpen bij het introduceren van deze prachtige dans-stijl.

 

Mochten jullie een authentieke Flamencovoorstelling willen meemaken in een klein theater met slechts een beperkt aantal zitplaatsen, meer willen weten over zijn historie of zelfs een workshop willen nemen laat dit ons dan tijdig weten. Voorkom teleurstellingen en maak gebruik van onze ervaring. Door onze samenwerking met diverse mensen van in en rond Sevilla kunnen wij jullie gegarandeerd een enerverende Flamenco ervaring rijker maken. Ook is het mogelijk om deze Flamencovoorstellingen te bezoeken onder begeleiding van een Nederlandstalige gids.