Finca-Adelante vakantiewoning

 

Welkom bij onze vakantiewoning Finca Adelante.

 

 Onze Finca is geschikt voor 6 personen en op verzoek kunnen wij dit uitbreiden naar maximaal 8 personen.

 

 

 

In de ruime tuin, bijna 1500m2 groot, staan diverse soorten bomen die in de zomer ons van de nodige schaduwplekken voorzien.

 

 

Aan een verfrissende duik is gedacht, ons vakantiehuis beschikt over een zwembad van bijna 5 mtr breed en 10 mtr lang.

 

 

 

  Deze vakantiewoning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. In de salon hebben wij een slaapbank waar eventueel de 7e en 8e persoon zich kan huisvesten.  

 

 

Het vakantiehuis beschikt ook over grote met terracota tegels gelegde terrassen. Aan alles kun je zien dat het is gebouwd in de stijl van Andalucia.

 

 

 Op slechts 8-10 minuten lopen van deze oase van rust bevinden zich oa. de bushalte, terrasjes, restaurants en winkels.

 

 

 

 

Deze vakantiewoning wordt verhuurd geheel in de stijl die onze gasten al gewend zijn van de B&B. Wij zullen trachten om het verschil te gaan maken in persoonlijke aandacht.

 

 

 

 

 

Prijzen – Finca Adelante (6 personen)

Minimaal verblijf is 5 nachten.

Prijzen periode 2018                                     prijzen per week

Januari – Februari                                              1045 euro     (6 pers ca 25 euro ppn)

Maart – April – Mei – Juni                                  1145 euro     (6 pers ca 27 euro ppn)

Juli – augustus – September – oktober             1145 euro     (6 pers ca 27 euro ppn)

November – December                                      1045 euro     (6 pers ca 25 euro ppn)

Voorwaarden

Prijzen zijn inclusief 10% IVA en belastingen.

Inclusief normaal water en energie verbruik indien het verbruik meer is dan normaal wordt het verschil in mindering, van de verplichte borg gebracht.

Bij inchecken verplichte betaling van de borg 500 euro in contanten. Deze borg wordt bij uitchecken/eindcontrole, min de eventuele verschillen, terug gegeven.

Exclusief de verplichte eindschoonmaak 80 euro.

Inclusief badlakens, handdoeken, bed en keukenlinnen. Na elke week volgt een linnenwissel, mocht men eerder een linnen en handdoeken wissel willen kan daar tegen een vergoeding van 15 euro per persoon gehoor aan worden gegeven. Het is niet toegestaan om het linnengoed op eigen gelegenheid te wassen/reinigen. Het linnenpakket bestaat uit het beddengoed ,een groot badlaken en drie handdoeken per persoon.

Meerprijs 7e of 8e persoon … 25 euro p.p.p.n.

Exclusief kinderbedje en kinderstoel (tot drie jaar)… kosten 35 euro per week.

 

 

 De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe boxsprings.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Betalingsvoorwaarden

Aanbetaling 50% bij reservering/ontvangst bevestiging. Resterende 50% voor twee maanden van aankomst. Bij annulering vóór twee maanden van aankomst vervalt de aanbetaling van de reissom naar de verhuurder. Bij annulering 30 dagen voor aankomst vervalt 100% van de totale reissom aan verhuurder.

Zorg altijd voor een goede annuleringsverzekering ! 

Algemene informatie Finca

Buiten/tuin

Onze Finca heeft een prachtige zuid-Spaanse aangelegde tuin van ca 1500 m2. Deze tuin bestaat voor het grootste gedeelte uit gras met verspreid prachtige grote bomen en helemaal groen omheind met diverse soorten coniferen. In de zomer bieden deze bomen veel schaduw en daardoor een heel aangenaam vertoeven in onze tuin. Al dit groen vraagt vanzelfsprekend heel veel water in onze droge zomers vandaar wordt onze tuin dan ook twee keer per dag automatisch beregend zodat wij zorgeloos kunnen blijven genieten van al dit moois.

Ook zijn er diverse terrassen, al dan niet overdekt, aanwezig. Deze terrassen zijn aangelegd met typische tegels die zo kenmerkend zijn voor Andalucia. Er is meer dan ruimte genoeg om je makkelijke stoel in de zon danwel in de schaduw te zetten en te genieten van de tuin en de stilte.

Haast vanzelfsprekend hoort hierin dan ook een zwembad thuis. Wij hebben een zwembad van breed bijna 5 mtr x 10 mtr lang. Aan de ene kant is deze ca 1 mtr diep aan de andere kant ruim 2 mtr diep. Gebied ons te vermelden dat met kleine kinderen alle voorzichtigheid in acht dient te worden genomen.

Ook voor parkeergelegenheid is gezorgt middels een overdekte ruimte die plaats biedt aan 4 auto´s. Zeker in de zomer is deze een uitkomst daar de auto´s koel blijven in de gebode schaduw.

Binnen

Na eerst een grote houtendeur te zijn binnengegaan kom je in een hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. Ga je links af kom je het woongedeelte en rechts in het slaapgedeelte. In de finca bevinden zich drie ruime slaapkamers die voorzien zijn van gloednieuwe boxsprings. Een kamer heeft een 2 persoonsbed en de resterende twee hebben elk twee aparte bedden die kunnen of tegen elkaar aan of gescheiden kunnen worden gezet.

Er bevinden zich in de vakantiewoning twee badkamers elk met een toilet. Twee extra slaapplaatsen, middels een slaapbank, kunnen op verzoek worden bereid in onze ruime salon. De salon is ook voorzien van een eettafel, lounge-gedeelte en een openhaard. 

De keuken bevindt zich in het midden van dit vakantiehuis. Voorzien van een ruim werkblad met een dubbele spoelbak, 4 pits gasfornuis, koffiezetapparaat, combi-magnetron, koelkast met vriesgedeelte en opbergkasten. Deze opbergkasten zijn voorzien van bestek, glas/servies, pannen en keukengereedschap voorhanden voor 8 pers.

 Voorwaarden

  • Huisdieren / roken. Het is niet toegestaan huisdieren te houden in en om het huis. In het huis is het strikt niet toegestaan te roken.
  • Sleutel ophalen / inleveren. De sleutel kan worden opgehaald bij BB Casa-adelante. Hierna gaan wij met jullie naar het huis, ca 6 min van onze BB rijden, om daar uitleg te geven. De finca staat in principe vanaf 15.00 uur tot jullie beschikking. Op de dag van vertrek is het uitchecken rond 11.00 uur, tevens maken wij dan de eindcontrole-check. Dit kan uiteraard eerder / later plaatsvinden al naar gelang de vluchtijden dit toestaan.
  • Linnen-handdoeken pakket / schoonmaak. De bedden zijn door ons opgemaakt. Het is niet toegestaan om het linnen en of handdoeken, van de finca zelf te wassen. Het handdoeken pakket bestaat uit 1 x badlaken en 3 x handdoek per persoon per week. Voor algemeen gebruik is er het keukenlinnen pakket ; keukenhanddoeken, thee en vaatdoekjes aanwezig. Bij een langer verblijf worden wekelijks de handdoeken en het bedlinnenpakket verfrist. Mocht je tijdens verblijf extra beddenlinnen / handdoeken en of een algemene schoonmaak wensen geef dit dan tijdig aan zodat wij dit kunnen organiseren..
  • Schade/verantwoordelijkheid. Noch de verhuurder, noch Casa-adelante zijn op welke manier dan ook aansprakelijk voor verlies, diefstal, vermissing of het ontstaan van persoonlijk letsel en/of schade aan U of Uw eigendommen als die onverhoopt buiten of op het terrein plaatsvinden. Vanzelfsprekend verwachten wij van onze gasten dat zij net zo zorgvuldig omgaan met onze spullen als wijzelf, schade direct meldt en het huis netjes achterlaat ondanks dat het daarna wordt schoon gemaakt. Graag voor het vertrek de inventaris op de originele plaats terug zetten. Mocht er tijdens Uw verblijf schade zijn ontstaan aan Finca-adelante, inboedel of andere eigendommen, behouden wij het recht voor, om deze aan je door te belasten/in rekening te brengen. Hieronder vallen ook schades die zijn geconstateerd tot uiterlijk 72 uur na Uw vertrek.
  • Energieverbruik/kosten. Normaal verbruik van gas, water en licht is inbegrepen. Wij behouden ons het recht om het meerverbruik door te belasten aan verbruiker.