Over ons

Wie zijn wij :

Maarten en Monique van den Hurk , 29 jaar samen waarvan 27 jaar getrouwd. Wij hebben een dochter van 23 jaar Sanne en een kleinkind Javier, geboren juni 2015. Onze wens om in een ander klimaat te gaan wonen en werken is uitgekomen. Na een aantal keren Andalusië te hebben bezocht , met in het bijzonder de prachtige stad Sevilla , kwamen wij tot de conclusie deze plek gaat het worden. Op 8 januari 2009 zijn wij vertrokken naar dit prachtige stukje Spanje.

Maarten (54) ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer in Helmond geweest en bourgondiër in hart en nieren. Monique (52) bijna 25 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in het Helmondse ziekenhuis Elkerliek met dezelfde bourgondische inslag en daarnaast een grote passie koken.

Als rasechte Brabanders staat huiselijkheid en gemoedelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Verder houden wij van goed eten en een goede borrel op zijn tijd.

Het maakt ons elke keer weer blij om onze gasten te zien genieten van al het moois dat Andalusië heeft te bieden. Mensen te zien genieten van de rust , natuur , goed eten en een lekkere borrel is waar wij blij van worden. De verhalen van onze gasten ´s avonds van wat zij die dag hebben beleefd  blijven ons boeien.  Pas als de gasten tijdens het vertrek zeggen : wat was het toch fijn … we komen zeker weer terug , dan beseffen wij weer … we hebben het goed gedaan.

Wat is begonnen met het ontvangen van, Familie,  vele vrienden en kennissen is nu uitgegroeid tot iets moois. Wij willen alle voorafgaande gasten dan ook hierbij heel hartelijk danken. Dankzij jullie hebben wij het vertrouwen en de mogelijkheid gekregen om dit voort te zetten. 

Wij zijn het laatst te zien geweest, 29 april, bij het televisie programma … “ik vertrek” … op NPO1 gemaakt door de TROS. Het televisieprogramma  “ik vertrek” heeft een vervolg gemaakt van de eerste uitzending van zes jaar geleden. Kijk bij uitzendingen gemist, daar kunnen jullie onze laatste uitzending van 29 april jl. zien op onze huidige locatie.

 Ons Adres : Urbanization El Capricho, Calle 2  Nr 20-21, 41807, Espartinas (Sevilla)                               Tel: 0034 954 114 245

coordinaten gps

 

Wij zijn enorm trots op het behalen van de Zoover award 2014.

       Alle gasten bedankt hiervoor.