Omgeving

Ligging: 

Op slechts 10-15 min afstand van het centrum van de prachtige stad Sevilla en 30 min van het vliegveld vindt U het dorpje Espartinas. Op slechts 2 min lopen van onze bed en breakfast bevind zich de bushalte. Om het half uur kunt U met de stadsbus,  voor ca €1,60 naar het centraal busstation in het centrum van Sevilla. Vanuit het centraal busstation kunt U diverse bus-charters boeken naar diverse bestemmingen in het mooie Andalusië. Voor bezienswaardigheden en wetenswaardigheden in en om Sevilla kunt U vanzelfsprekend bij ons terecht, wij willen U graag adviseren. Door onze centrale ligging in West- Andalusië zijn oa de Atlantische Oceaan, Huelva, Jerez, Cádiz, Cordoba, Gribraltar, Granada en zelfs Algarve-Portugal goed te bereiken. In onze omgeving zijn grote natuurparken en vogelbroed gebieden te bezoeken.

In Espartinas en omgeving, het gebied “Del Aljarafe” vindt U diverse typische zuid-Spaanse restaurants en barretjes. De zuid-Spanjaard is verknocht aan het Bourgondische leven en bezoekt dan ook regelmatig deze restaurantjes, die tegen zeer betaalbare prijzen, mediterrane gerechten en Tapas  serveren. In de nog pure Spaanse dorpjes vindt U nog het echte Spaanse leven. U bevindt zich onder de Spanjaarden. Dit alles is op loopafstand te bereiken.  

 

In overleg kunt U in onze Bed and Breakfast ook heerlijke Tapas gerechten eten. Monique houd graag rekening met individuele wensen.

 

 

 Op slechts 15 minuten van onze B&B bevind zich ITALICA gelegen in het dorp Santiponce. De geschiedenis van deze belangrijke Romeinse nederzetting dateert al vanaf 206 voor cristus. Het amfitheater, is een voorbeeld van de prachtige restanten die bewaard zijn gebleven, uit zijn tijd.

 

Ook op ongeveer 10 min. van onze B&b ligt deze imposante zonne-centrale. Deze is uniek in zijn soort. Door het zonlicht te reflecteren in de torens wekken de turbines de meest denkbare … zuivere energie op.